Activision ps5 playstation 5 4k call of duty black ops cold war credits

Call of Duty: Black Ops Cold War Is 4K, 120 frames per seconde op de PS5

Call of Duty: Black Ops Cold War draait op 120 frames per seconde in 4K-resolutie, volgens een rapport gepubliceerd door Venture Beat. Het is onduidelijk of de titel een volledig native 2160p-beeld oplevert, maar het is waarschijnlijker dat het wordt weergegeven met een lagere resolutie en vervolgens reconstructietechnieken gebruikt. De framerate lijkt echter haalbaar, aangezien de first-person shooter ook op de PlayStation 4 zal verschijnen, waar hij zal draaien met de standaard 60 frames per seconde van de serie.

De publicatie verwijst naar veel van de volgende generatie verbeteringen in de titel, waaronder ondersteuning voor de haptische feedback van de DualSense-controller en sterk verbeterde laadtijden. Er is ook realtime raytracing en volledige HDR-ondersteuning. Maar misschien wel het meest interessante is dat de titel zal profiteren van Sony’s nieuwe 3D-audio-engine, wat betekent dat je de locatie van naderende voetstappen en vijandelijk vuur nauwkeuriger dan ooit kunt lokaliseren.

We zullen contact opnemen met Activision om deze details te bevestigen, maar als dit klopt, is het nog een game van 120 frames per seconde om toe te voegen aan onze lijst met alle PS5-games die draaien op 120 frames per seconde. Leuk!

Bekijk hier de trailer van Call of Duty Black Ops Cold War!

Benieuwd naar meer PS-5 game trailers? Wij hebben alle trailers van Sony gameconventie voor je samengevat.