ps5 laadtijd playstation

Playsation 4 vs. playstation 5 laadtijden

We hebben vandaag een video voor je van 21 mei 2019. De dag dat PlayStation een enorm lek had met betrekking tot de PS5 en de laadtijden. We hebben ook veel nieuwe informatie ontvangen over de plannen van Sony voor de toekomst en de volgende generatie. Het lijkt erop dat de PS5 verbazingwekkende laadtijden zal hebben zoals te zien in onderstaande video. Het toont een vergelijking van de laadtijd tussen Spider-Man PS4 op de PS4 Pro en vervolgens op de PlayStation 5. Bovendien heeft Sony het over de rol die de PS4 zal spelen in de volgende generatie, evenals hun ambities in de cloud.

PS 4 Pro vs. PS 5

We hebben toentertijd veel zeer interessante informatie van Sony gekregen over de PS5 en hun plannen voor de volgende generatie, en zelfs niet alles is in bovenstaande video te zien. Wat vinden jullie van de gelekte video die de kracht van de PS5 laat zien in vergelijking met de PS4 Pro?

de mening van ps-5.nl

Wij vinden het er geweldig uit zien en kunnen niet wachten om meer te zien!

Wat is ons gevoel over PlayStation die veel nadruk gaat leggen op cloudgamen in de volgende generatie?

Wij moeten zeggen dat het een beetje verrassend is, maar tegelijkertijd kunnen wij Sony niet verwijten dat ze de behoefte hebben om hierop in te springen, gezien het aantal technische reuzen (Microsoft, Nitendo). Ze moeten voorbereid zijn als Cloud gaming het in de toekomst daadwerkelijk overneemt. Persoonlijk geven wij niet om het idee van cloud gaming. Een ding wat wij met vertrouwen kunnen zeggen, is dat de PlayStation-console nog enige tijd het centrum van de PlayStation-bedrijfsplannen zal blijven, gezien de afhankelijkheid van Sony als bedrijf, en niet te vergeten dat het allereerst een hardwarebedrijf is. Ik ben helemaal voor cloud gaming als een optie, maar gewoon een secundaire optie. Wat is jullie mening hierover?

Benieuwd naar andere Playstation specificaties? Klik hier!