Playstation 5 aanbiedingen

De PlayStation 5 van Sony is momenteel nog niet te koop maar gelukkig zijn er voor de Playstation 4 nog voldoende aanbiedingen als je echt niet meer kan wachten: Bekijk hier de Playstation 4 aanbiedingen van Bol.com!

Er komen wel steeds meer details vrij over de PS5 en mocht je niet kunnen wachten hebben wij goed nieuws voor jullie!

Zweedse Mediamarkt maakt PS5 pre-order mogelijk

Wij van PS-5.nl zijn erachter gekomen dat er bij de Zweedse Mediamarkt al mogelijk is de PlayStation 5 te pre-orderen. Onze Zweedse collega’s van MediaMarkt waren dusdanig enthousiast over de PS5 dat deze hier dus al te pre-orderen is.

playstation-5-pre-order-zweden-mediamarkt-screenshot-van-de-website

playstation-5-pre-order-zweden-mediamarkt-screenshot-van-de-website

Kan jij je nog herinneren dat je die oude Sega kocht? Of die PSP? Is al een tijdje terug natuurlijk, na de introducties van PS3 in 2007, de ps4 in 2013 gaat de Playstation 5 waarschijnlijk rond de kerst van 2020 volgen. Meer weten over de release datum, check de pagina.

Over de prestaties tasten wij nog even in het donker maar, maar het is zeker het wachten waard. In de tussentijd kan je nog even de vergelijking tussen de Xbox Series X en de PlayStation 5 checken als je echt niet meer kan wachten.

Playstation 5 pre-order

Zodra de PS5 uit is zetten wij alle aanbiedingen voor jullie op een rij! Voor nu kan je alvast in Zweden pre-orderen zodat je zeker bent dat je de eerste in Europa bent met deze te gekke console van Sony. Helaas moet je wel diepe zakken hebben want de pre-order gaat je 9,999 Zweedse kronen kosten. Maar hoeveel is dat als je dit omrekent? Dan komt dit geintje je op 940,- te staan. Gelukkig hebben wij al meer informatie over de prijs van de ps5. Dit zal ongeveer €400,- a €500,- zijn als we de geruchten mogen geloven.

Nog niet uitgelezen over de ps5? Bekijk hier anders de specificaties van de playstation 5!