ps-5-playstation-opbergvakje-voor-wiet-nieuws-sony

Playstation 5 brengt klassieke wiet-verstop gleuf terug

TOKIO – Terwijl Sony meer updates uitbrengt over de langverwachte PlayStation 5 specs, verraste het bedrijf fans met de aankondiging van vandaag dat ze die grote lege gleuf van de PlayStation 2 zullen terugbrengen waarin je je wiet zou kunnen opbergen.

“We zijn zo verheugd om deze exclusieve functie aan te kondigen”, lees Sony’s persbericht dat vandaag is uitgegeven. “Het is de twintigste verjaardag van de PlayStation 2 en wij hier bij Sony kunnen geen betere manier bedenken om ieders favoriete console te eren dan door dat gigantische compartiment opnieuw te introduceren waarin je je toppen kunt verstoppen.”

Sony-woordvoerder Yumiko Takeda onthulde vanmorgen tijdens een persconferentie meer over de terugkerende kloof.

“Toen we in 2000 voor het eerst de schuilplaats voor je wiet ontwikkelden, gingen we niet ver genoeg”, zei hij. “De wietslot van de PS5 zal in elk aspect een verbetering zijn. Deze nieuwe console wordt op een manier verzegeld om ervoor te zorgen dat je ganja langer vers blijft. Daarnaast hebben we een geurneutralisator ontwikkeld zodat ouders je wiet niet kunnen ruiken, en er is een speciale kleine uitschuifbare la waar je vloetjes en tipjes in kunt doen. We hebben er echt alles aan gedaan.”

Veel gamers verheugden zich online op het nieuws van de terugkeer van de opbergruimte.

“Oh man, wat een geweldige retrofunctie om terug te brengen”, zei Bernard Groenteboer, een lange tijd PlayStation-supporter. “Zo’n liefdesbrief aan de fans van de oude school. Vooral omdat de console naar verwachting net voor de feestdagen uitkomt en elke keer dat ik met kerst naar mijn vader en moeder ga, heb ik geen idee waar ik mijn wiet moet opbergen. Niet dit jaar! Man, ik dacht echt dat Microsoft me zou overtuigen met Game Pass en het prijskaartje van de Series S, maar nee, de pot-port is een totale consoleverkoper. ”

Vanaf het moment van de pers weigerde Sony het gerucht te bevestigen of te ontkennen dat de PlayStation 5 ook als verdamper zou functioneren.

Bron: The Hard Times