DualShock 4

PS4 Dualshock controller

De Dualshock 4 is de meest geavanceerde Playstation 4 controller die je kan kopen. Deze draadloze controller is razendsnel en heeft een lange batterijduur!

€69,-

€62,96

Beschrijving

Speel je favoriete videogames op deze DualShock-controller voor PlayStation 4. Met de microUSB-poort kun je hem makkelijk opladen klaar voor gebruik houden, en zelfs de meest uitdagende games krijgen onmiddellijke respons van de triggerknoppen en bedieningselementen!

Op veel vlakken is de PS4-controller identiek aan de controllers van eerdere versies. Één van de nieuwe features is een geïntegreerd touchpad met een capacitief tweepunts touch-systeem. Ook ondersteunt de DualShock 4 bewegingsdetectie via drie gyroscopische assen en drie trillings- en snelheidsmeterassen.
Een ander kenmerk is het LED-achterlicht van de controller. De PS4 V2-controller heeft ook een kleine LED-balk bovenaan het touchpad. De kleur van deze verlichting hangt af van naar welke speler op de console je gebogen bent. Daarnaast speelt het licht een belangrijke rol in Playstation MOVE.
De controller op Playstation 4 heeft verschillende uitgangen. Zo kan voor het eerst een 3,5 mm stereoheadset direct op de controller worden aangesloten. De DualShock 4 beschikt ook over een micro-USB-poort.

Draadloze controller PS4

De Dualshock 4 controller kan volledig draadloos gebruikt worden. Zolang de batterij in de controller voldoende is opgeladen hoeft hij niet aangesloten te zijn met je PS4! Echter als de batterij leeg begint te raken kan via de micro USB aansluiting de batterij worden opgeladen.