black-friday-ps4-aanbieding-playstation-verkoop

PS4 Black Friday

Een jaar voor de PS5 uit gaat komen focussen we ons eerst nog even op de PS4. B

De PS4 Black Friday-deals kunnen een aantal van de grootste PlayStation-besparingen aller tijden opleveren, als de huidige voorspellingen te geloven zijn. Terwijl Sony zich opmaakt voor de geruchten over de release van de PS5 volgend jaar, zullen zowel de winkelketens (als de online partners) de prijzen op alles PS4 verlagen voordat de console officieel de oude jongen in 2020 wordt.

Wat is black Friday?

De dag na Thanksgiving (vrijdag) staat bekend als Black Friday. Dit was onofficieel of officieel het begin van het vakantieshopseizoen. Zo zal elke grote winkelketen in Nederland weer een Playstation 4 black Friday actie hebben. Bijna alle winkels komen uit met ongelofelijke Sales met de early bird-special om consumenten naar de winkel te lokken. Mensen staan in de rij uren voordat de winkels worden geopend, om de koopjes van het jaar te pakken. In de afgelopen jaren zijn we getuige geweest van een trend om die Black Friday-verkoop vóór vrijdag online te brengen.

Black Friday is geen eendaags evenement meer

In de afgelopen jaren (vanaf 2013 om precies te zijn) is Black Friday Sales al voor vrijdag begonnen – met sommige winkels die hun Black Friday-verkoop op Thanksgiving-dag beginnen en sommige zelfs op woensdag en maandag. Het zou niet verwonderlijk zijn om Black Friday uitverkoop te zien beginnen op maandag in de Black Friday-week. Als gevolg daarvan is Black Friday qua omzet NIET de grootste dag voor winkels. De grootste verkoopdag omvat nu Thanksgiving dag en Cyber Maandag.

Playstation 4 black Friday 2019

De PS4 heeft echter nog steeds veel meer leven, en dit jaar kun je kortingen verwachten op allerlei bundels, accessoires, games en andere gerelateerde goodies. Retailers zullen hun PS4 Black Friday-deals prijzen om te bewegen als ze naar de toekomst kijken, en je kunt al beginnen met het opstellen van je plannen om te profiteren van alle besparingen. Lees verder voor een vroege blik op wat besparingen waarschijnlijk zijn en wanneer, inclusief Black Friday PS4 Pro-deals.

Playstation 4 black Friday deals

De PS4 Black Friday-deals en kortingen op zo ongeveer alles, lijken elk jaar eerder en eerder uit te rollen. De officiële dag van Black Friday zelf is 29 november, maar je kunt verwachten dat kortingen op PS4 en aanverwante producten minstens twee weken daarvoor beginnen te groeien. Dat betekent dat je beste gok voor koopjesjacht is om midden november aandacht te gaan besteden, wanneer je erop kunt vertrouwen dat je in het beste kortingsseizoen zit. Dit is de tijd van het jaar dat je plannen hun vruchten zullen afwerpen, want als je iets ziet dat er goed uitziet, wilt je het zo snel mogelijk kopen voordat iedereen de voorraad plundert.

Als een voorbeeld, afgelopen Black Friday verkocht Mediamarkt deze PS4 Slim met Spider-Man deal voor € 199, toen de game slechts een paar maanden oud was en binnen een paar minuten uitverkocht. Je moet scherp zijn en als je weet dat je een console wilt, moet je zo snel mogelijk handelen!

Bekijk de beste Black Friday deals hier!