PS5 Design playstation 5 design voorkant

PS5-marketingmachine kan in versnelling komen met het Champions League-voetbal

De UEFA Champions League begint later deze week opnieuw, waarbij het toernooi een beknopt formaat aannam nadat het in maart was uitgesteld vanwege de corona pandemie. Maar waarom zou dit belangrijk zijn voor PlayStation-fans? Welnu, PlayStation is al lang een belangrijke partner van de Champions League – en het terugkerende toernooi zal het begin zijn van Sony’s mainstream marketingcampagne voor de PlayStation 5.

Het PS5-logo zal ongetwijfeld tijdens wedstrijden volledig worden weergegeven, maar de samenwerking kan veel verder gaan dan dat. Afhankelijk van wanneer we daadwerkelijk een bevestigde releasedatum en prijs voor de PS5 krijgen, zullen advertenties voor de console van de volgende generatie bijna gegarandeerd verschijnen tijdens rustpauzes.

Natuurlijk wachten we nog steeds op Sony als het gaat om belangrijke PS5-informatie, maar met het systeem dat binnen enkele maanden wordt gelanceerd, zal het zeker niet te lang duren voordat we meer weten. Laat ons in de tussentijd weten wie je de Champions League wilt winnen in de comments hieronder.