Playstation-5-releasedatum-bekend-gewoonvoorhem-1000x750-c

PS5 “State of Play” augustus-evenement: binnenkort komen er meer belangrijke PlayStation 5-exclusives

Er is nog steeds hoop voor de PlayStation 5 Silent Hill-reboot en PlayStation All-stars Battle Royale 2, aangezien Sony wordt getipt om een ​​nieuwe State of Play te houden met nog meer first-party onthullingen in augustus.

Nu Microsoft plannen aankondigde om op 23 juli een Xbox Series X-evenement te houden, was het slechts een kwestie van tijd voordat we meer hoorden over Sony’s plannen voor de PlayStation 5. Sony moet zijn volgende PS5 State of Play-evenement nog officieel aankondigen, maar nieuw rapporten suggereren dat de stream in augustus zou kunnen plaatsvinden. Beter nog, Sony wordt getipt om nog meer exclusieve  te onthullen, wat betekent dat er nog hoop is dat we eindelijk meer zullen horen over de geruchten van de Silent Hill-game die exclusief voor de PlayStation 5 in ontwikkeling is.

Volgens de vertrouwde Eurogamer-journalist Tom Phillips zal Sony in augustus het volgende PlayStation State of Play-evenement houden.

“Ik kijk uit naar Xbox! En een herinnering dat PlayStation van plan is om snel daarna terug te vuren in een State of Play …” tweette Phillips.

Gevraagd naar de omvang van het geruchten State of Play-evenement, antwoordde Phillips: “Sony heeft nog dingen van de eerste en derde partij om aan te kondigen. Het lijkt erop dat sommige dingen behoorlijk slim zijn tegengehouden om later te onthullen.”

Playstation 5, PS5, PS5 liggend

Teleurgesteld door de games die werden getoond tijdens Sony’s recente Future of Gaming-evenement?

Als je teleurgesteld was door de PS5 games die werden getoond tijdens Sony’s recente Future of Gaming-evenement voor de PS5, zal de regel over onthullingen van games bijzonder interessant zijn.

Hoewel het geweldig was om Demon’s Souls, Horizon Zero Dawn 2 en een nieuwe Ratchet en Clank te zien, was het teleurstellend om niet meer te weten te komen over de geruchten over het opnieuw opstarten van Silent Hill.

Eerdere rapporten beweerden dat Silent Hill exclusief voor PS5 zal zijn en dat de maker van de serie, Keiichiro Toyama, aan boord is om te regisseren.

Er is gesuggereerd dat Sony Japan de titel zal ontwikkelen nadat Konami heeft rondgekeken om verschillende studio’s te vinden om de ontwikkeling van een nieuwe Silent Hill te financieren.

De beweringen zijn gedaan in een reeks tweets van AestheticGamer: “Om een ​​paar dingen op te helderen over Silent Hill PS5, voor zover ik weet.

Playstation All-Stars Battle Royale op de PS5?

Volgens een ouder bericht op Reddit zou PlayStation All-Stars Battle Royale een PS5-vervolg kunnen krijgen. Beter nog, de game zou een lanceringstitel zijn voor de PlayStation 5.

Getiteld PlayStation All-stars Arena, zal de game naar verluidt een 3D-vechter zijn, ontwikkeld in samenwerking met Capcom.

Er wordt gezegd dat het een mix is ​​van Dissidia en Power Stone met een doelvergrendelingsknop, cel-shaded visuals en cartoonachtige omgevingen.

Fans zullen naar verluidt een volledig uitgeruste lanceringseditie kunnen oppikken, of een gratis te spelen editie met een wisselend aantal personages – vergelijkbaar met Killer Instinct.

Het is de moeite waard om beide geruchten met een snufje zout te nemen, maar de waarheid over beide games wordt hopelijk onthuld tijdens het State of Play-evenement van augustus.