Sony onthult het nieuwe playstation 5 logo!

Sony houdt zijn console-ontwerp van de volgende generatie nog iets langer geheim, maar het heeft iets te tonen: het PlayStation 5-logo. Het bedrijf onthulde het PS5-logo tijdens zijn CES 2020-presentatie op maandagavond – en waarschijnlijk is dit het exacte logo dat je misschien had verwacht. Iedereen heeft er een grapje over.

Laat me je er doorheen leiden: denk aan het PlayStation 4-logo, met witte tekst op een zwarte achtergrond. Verwijder de 4 en vervang deze door een 5, en daar heb je het. Het is niet noodzakelijk verrassend dat het logo zo op elkaar lijkt; het volgt nauwgezet in de ontwerpstijl die sinds het begin is gebruikt.

ps5-logo-playstation-presenteert-nieuwe

PS5: Wat we weten over de volgende generatie PlayStation

Ik denk dat de grappen iets te maken hebben met de manier waarop het werd onthuld, op een groot podium tijdens een groot technologie-evenement. Sony Ryan, de voorzitter van Sony Interactive Entertainment, begon de CES-persconferentie van Sony door de consoles van Sony te bespreken, wat leidde tot de onthulling: “Ik ben verheugd u voor het eerst ons nieuwe logo te kunnen laten zien.”

Bekijk hieronder presentatie van het nieuwe playstation 5 logo, wat vinden jullie ervan?