playstation-5-transitie-ps4-ps5

Hier is de uitdaging voor Sony: de PlayStation 4 is ongelooflijk succesvol gebleken, maar een nieuwe generatie lonkt. Natuurlijk wil de Japanse gigant de community van meer dan 100 miljoen spelers die hij PlayStation verzameld heeft, dus moet hij deze sneller naar de PlayStation 5 converteren dan ooit tevoren. Het is een probleem dat de nieuwe CEO Jim Ryan heeft op te lossen.

CEO Jim Ryan van Sony Playstation

“Als we kijken naar deze overgang en de ambitie om dingen te doen op een schaal en tempo die we niet hebben gezien, moeten we naar onszelf kijken en bepaalde veranderingen aanbrengen,” legde hij uit. “Sommige daarvan liggen in de manier waarop we werken, en sommige in de manier waarop we ons organiseren.” Dit heeft geleid tot wijzigingen in de algehele structuur van de organisatie, die ertoe heeft geleid dat de besluitvorming is geglobaliseerd.

Gaat Sony gebruik maken van een upgradepad?

Buiten de zakelijke dingen zijn we echter van mening dat je enkele leuke prikkels zult zien voor PS4-spelers die upgraden naar de PS5. Het zou ons bijvoorbeeld niet verbazen als er een upgradepad is voor op services gebaseerde software zoals Rainbow Six: Siege, waar bestaande eigenaren een kleine vergoeding kunnen betalen om een ​​hypothetische next-gen-versie van de game te kopen. Alles zal binnenkort worden onthuld, omdat er volgens Ryan nog veel meer te delen is!

meer informatie over de release van de ps5?

Benieuwd naar de release van de ps5?

USB C naar HDMI kopen?