PS5 Graphics

Unreal Engine 5 onthuld! | Real-time demo van de volgende generatie op PlayStation 5

Unreal Engine 5 stelt artiesten in staat om ongekende niveaus van detail en interactiviteit te bereiken, en brengt deze mogelijkheden binnen praktisch bereik van teams van elke omvang door middel van zeer productieve tools en inhoudsbibliotheken.

Sluit je aan bij technisch directeur grafische vormgeving Brian Karis en Art Director bij Special Projects Jerome Platteaux (gefilmd in maart 2020) voor een diepgaande blik op “Lumen in the Land of Nanite” – een realtime demonstratie die live op PlayStation 5 wordt uitgevoerd met twee nieuwe core technologieën die debuteren in UE5: naniet gevirtualiseerde micropolygoongeometrie, die kunstenaars de vrijheid geeft om zoveel geometrische details te creëren als het oog kan zien, en Lumen, een volledig dynamische globale verlichtingsoplossing die onmiddellijk reageert op veranderingen in scène en licht.

Ook aanwezig in de demo zijn next-gen-functies die al beschikbaar zijn in Unreal Engine 4.25, zoals Niagara VFX-verbeteringen, Chaos-fysica en vernietiging, verbeteringen aan het animatiesysteem en audio-verbeteringen. Unreal Engine 4.25 bevat ook ondersteuning voor next-gen consoles.

Bekijk de video over de Unreal Engine 5: