PS5 Design playstation 5 design voorkant

Volgende PS5-aankondiging ‘Voorlopig gepland’ voor deze maand, zegt nieuw rapport

Deze achtbaan van een opbouw naar de volgende generatie stopt gewoon niet. Na gisteren de gamewereld te hebben verrast met de aankondiging van een State of Play livestream die voornamelijk gericht was op PlayStation 4, beweert een nieuw rapport van Bloomberg dat dit niet de enige onthulling is die Sony in petto heeft voor de maand augustus. Op de site staat dat de volgende PlayStation 5-aankondiging “voorlopig gepland” is voor deze maand.

Geschreven door Takashi Mochizuki, wordt er gezegd dat “Sony’s volgende aankondiging met betrekking tot de PlayStation 5 voorlopig is gepland voor deze maand.” Dit komt van een bron binnen Sony die begrijpelijkerwijs anoniem wilde blijven. Het is echter het woord “voorlopig” dat ons hier echt brengt. Nu de datum van deze veronderstelde onthulling niet precies tot augustus is vergrendeld, kunnen we dan toch september binnengaan zonder een datum en prijs voor de volgende console van de Japanse reus? We hadden nooit gedacht dat het zover zou komen, dus laten we hopen dat Sony deze aankondiging voor de komende maand weet vast te houden.

Bloomberg zegt ook niet wat voor soort PS5 onthullling dat dit zal zijn. Is het weer een digitaal evenement of een PlayStation Blog-bericht met de geheel nieuwe HDMI-kabel? Laten we hopen dat het de eerste is. Wees de eerste. Wat vind je van dit rapport? Denk je dat we die belangrijke PS5-details deze maand ergens zullen krijgen?