ps-5

PS5 Faceplates kopen

Pimp je PS5 met PS5 faceplates. Wit is niet de meest avontuurlijke kleur en kan saai staan in je game kamer. Met PS5 faceplates komt daar verandering in!

faceplates ps5
Faceplates Blauw
ps5 faceplates

Sony PS5 Faceplates - Disc Edition - Matte Black

€49,99

ps5 faceplates

Sony PS5 Faceplates - Disc Edition - Cosmic Red

€49,99

E4E - Sony PS5 Digital Faceplate/Behuizing - Rood

€27,95

Faceplates voor de PS5

Voor de gamers onder ons die toch niet helemaal warm worden van de standaardkleuren waarin de PS5 consoles worden aangeboden bieden de custom faceplates de ideale oplossing. De Faceplates zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn eenvoudig van de console te verwijderen en bevestigen. Dit biedt gamers de volledige vrijheid om de stijl van hun console te customizen naar hun eigen smaak.  

PS5 Faceplates voor de DualSense controller

Voor de liefhebbers zijn de faceplates ook beschikbaar voor de DualSense controllers van de PS5. Waardoor iedere controller kan worden gecustomized in bijna elk denkbare kleur. Vergelijkbaar met de faceplates van de console zijn deze eenvoudig aan te brengen en bieden deze de gebruikers ondersteuning tijdens het gamen.

Prijs: €14,99

Hoe verwissel je de Faceplates? 

Wanneer de bestelde faceplates binnen zijn moeten de standaard faceplates natuurlijk worden vervangen. Bekijk de onderstaande video om snel en eenvoudig jouw console te customizen.