ps-5

Nieuwe PS5 DualSense V2 Controller mogelijk gelekt:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Een recente ontdekking op de website van Best Buy Canada wijst op de mogelijke lek van een nieuwe versie van de PlayStation 5-controller, de DualSense V2. Deze update zou een aanzienlijke verbetering kunnen zijn voor PS5-gebruikers, vooral met betrekking tot de batterijduur.

Wat zegt dit over de DualSense V2?

Volgens de vermelding op Best Buy Canada zou de DualSense V2-controller worden aangeboden voor CAN$89. Dit is opmerkelijk, aangezien het dezelfde prijs is als de huidige DualSense-controller. Om een idee te geven, CAN$89 is ongeveer gelijk aan €61, afhankelijk van de huidige wisselkoers. Het is belangrijk te benadrukken dat dit een geruchtprijs is en dat de officiële prijs door Sony nog bevestigd moet worden.

Verwachte verbeteringen in de DualSense V2

Hoewel er geen zichtbare veranderingen lijken te zijn in het ontwerp van de controller, zou de DualSense V2 een aanzienlijk verbeterde batterijduur hebben, wat een veelgehoorde klacht bij het huidige model aanpakt. De vermelding suggereert ook dat de nieuwe controller wordt geleverd met een oplaadstation voor gemakkelijker opladen.

Deze ontwikkeling is zeker iets om in de gaten te houden voor PS5-gebruikers. Een verbeterde controller kan de spelervaring aanzienlijk verbeteren, en de DualSense V2 lijkt veelbelovend, zelfs als het voor nu slechts een gerucht is.

Opzoek naar een PS5?

De PS5 is eindelijk op voorraad!

Deze voorraad wordt het meeste bijgevuld van alle aanbieders.  

Toch misgegrepen? Meld je aan voor onze maillijst voor de eerstvolgende stock-alert!

Het laatste PS5 nieuws

Upgrade je set-up

Categorieën