ps-5

PS5 Headset kopen

Een goede gaming headset is essentieel. Voor de PlayStation 5 zijn er veel verschillende headset opties. Op deze pagina vind je ze allemaal onder elkaar 

PS5 Headset kopen

SONY PS5 Pulse 3D Wireless Headset

PS5 Headset kopen

Sony Pulse 3D draadloze headset - PS4/PS5

€94,90

ps5 headset

SteelSeries Arctis 3 - Gaming Headset - Zwart

€60,-

ps5 headset

SteelSeries Arctis Pro Wireless Hi-Res- PS5 & PC Headset

€336,-

PULSE 3D WIRELESS PS5 HEADSET KOPEN

Geniet van kwalitatief hoog 3D-geluid met de PS5 Pulse 3D Wireless Headset. De draadloze PS5 headset heeft een strak ontwerp en laat je de nieuwe Tempest Engine van de PlayStation 5 goed ervaren. Deze nieuwe engine zorgt voor een 3D-ervaring, waarmee je precies hoort waar een geluid vandaan komt. Zo volg je in een ruimte bijvoorbeeld een gesprek aan de rechterkant en hoor je muziek aan de linkerkant. Vooral in schietspellen is deze functie essentieel aangezien je exact hoor waar een vijand vandaan komt. Deze headset is in competitief gamen al de standaard.  Verder beschikt de Pulse 3D over twee microfoons met noise-cancelling die zorgen dat jouw stemgeluid loepzuiver is voor de mensen in je party.

Prijs: €94,90

ps5 headset kopen

STEELSERIES ARCTIS 1 HEADSET KOPEN

De Arctis 1 headset van Steelseries is een koptelefoon gemaakt voor verschillende gaming-platforms waaronder de PS5. De Arctis heeft een slank en lichtgewicht ontwerp dat dezelfde hoge kwaliteit luidsprekerdrivers en microfoontechnologie bevat als de Arctis 7. Je bedient de headset eenvoudig op het oor. Zo kun je de microfoon dempen en het volume aanpassen op de headset zelf. Ook ondersteund deze headset 3D-geluid. Wat de Arctis 1 onderscheid van de Pulse is dat je deze headset voor op meerdere platforms kan gebruiken.

Prijs: €49,99

ps5 headset kopen