ps-5

Het beste Racestuur voor de PS5 – Welke is dat?

Voor een ultiem racingspelbeleving op je PS5 is het essentieel om een goede racestuur te hebben. Er zijn echter talloze modellen op de markt en het kan lastig zijn om de juiste te kiezen. Gelukkig kun je op onze vergelijkingspagina terecht voor uitgebreide informatie over de beste PS5 racesturen op de markt. Hier vergelijken we de verschillende modellen op basis van prestaties, comfort, compatibiliteit en prijs, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Racesturen vergelijken voor de PS5

Logitech G29 Driving Force

PS-5's keuze

Pedalen: Ja
Draaihoek: 900 °
Plaatsing: Bureau of tafel

Systemen: PS4, PS5, PC

Het beste PS5 racestuur

Pedalen: Ja
Draaihoek: 1080 °
Plaatsing: Bureau of tafel

Systemen: PS4, PS5, PC

Het beste racestuur voor de PS5:

Hoog budget

Thrustmaster T-GT 2 racestuur

Pedalen: Ja
Draaihoek: 1080 °
Plaatsing: Bureau of tafel

Systemen: PS4, PS5, PC

Thrustmaster produceert veel racesturen, maar de T-GT II is een van de meest geavanceerde apparaten die speciaal is gemaakt voor next-gen consoles als de PlayStation 5. Het bevat 25 toewijsbare actieknoppen, 1 drukknop en 4 draaiknoppen die standaard worden herkend in GT Sport, wat ideaal is voor authenticiteit en gebruiksgemak. Het belangrijkste punt van dit stuur is echter de unieke technologie die real-time berekening van de driftcurve mogelijk maakt, ontworpen om het reactievermogen van zowel het stuur als de auto in-game onder alle omstandigheden te behouden. Deze feature is redelijk uniek en dat maakt hem volgens ons bij PS-5.nl het beste racestuur voor de PS5

De beste prijs/kwaliteit racestuur voor de PS5:

Hoog budget

Logitech G29 Driving Force

Logitech G29 Driving Force

Pedalen: Ja
Draaihoek: 900 °
Plaatsing: Bureau of tafel
Systemen: PS4, PS5, PC

De Logitech G29 Driving Force Racing Wheel is een uitstekende keuze voor PS5 gamers die op zoek zijn naar een realistische en immersieve racingservaring. Dit stuur biedt realistische feedback en bewegingen, waardoor het rijden in games nog meer op het echte racen lijkt. Het stuur heeft een 900 graden rotatie, wat betekent dat je volledige controle hebt over je voertuig. Daarnaast is het stuur ook compatibel met de PS4, wat het nog meer waard maakt.