ps-5

Players’ Choice: Best of PS5 – De Winnaars

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Met meer PS5’s beschikbaar dan ooit tevoren leek het de perfecte gelegenheid om onze spelers te vragen enkele hoogtepunten van hun PS5 aan te bevelen aan de mensen die een gloed nieuwe PS5 gekocht hebben. De Players’ Choice: Best of PS5-polls openden iets meer dan een week geleden en na tienduizenden stemmen zijn de resultaten bekend!

De polls bestrijken vier categorieën en worden exclusief bepaald door bestaande spelers. Ze helpen nieuwe PS5-spelers om hun avontuur perfect te starten. Als je ons recentelijk hebt vergezeld, kan elk van deze games nu op de PS5 worden gespeeld.

Beste gebruik van de DualSense Wireless Controller – Astro’s Playroom

Team ASOBI’s nostalgische avontuur is een waar showcase van de kracht van de DualSense Wireless Controller, met levels ontworpen rond zijn unieke functies. Van het geborstelde gras terwijl je door de GPU Jungle rent tot de druk van een boogpees terwijl je op een bom-blaasend beest richt, is Astro’s Playroom de perfecte introductie tot wat de DualSense kan doen.

Je vindt Astro’s Playroom al vooraf geïnstalleerd op je PS5 bij het opzetten, zodat je meteen aan de slag kunt.

Eervolle vermeldingen:

 • Horizon Forbidden West
 • God of War Ragnarök
 • Ratchet & Clank: Rift Apart

Beste PS5 Indie Game – Stray

Het eerste dat je moet weten over het spel dat is verkozen tot de beste PS5 Indie Game, is dat het een toegewijde miauw-knop heeft. Het tweede dat je moet weten, is dat Stray een prachtig creatief avontuur is over een kat die verdwaald is in de diepten van een neon-doordrenkte cyberpunk-wereld, omringd door een cast van fascinerende robots. Vanaf het moment dat het werd onthuld, was het duidelijk dat ontwikkelaar BlueTwelve Studio iets bijzonders in handen had, en dat vinden ook de PS5-spelers.

Stray is nu speelbaar op PS4 en PS5, en PlayStation Plus Extra- en Premium-leden kunnen zonder extra kosten beginnen met miauwen.

Eervolle vermeldingen:

 • Hades
 • SIFU
 • Kena: Bridge of Spirits

Beste PS5 Grafische Showcase – God of War Ragnarök

Sony Santa Monica bracht de Negen Rijken tot leven in ongelooflijk detail in de God of War Ragnarök van vorig jaar. De met sneeuw bedekte pieken van Midgard staan in schril contrast met het verschroeide landschap van Muspelheim en de torenhoge muren van Asgard, zodat geen enkel gebied op het laatste lijkt. Kratos, Atreus en hun metgezellen zijn ontworpen met prachtige animaties en maken God of War Ragnarök een ongelooflijk visueel spektakel op de PS5.

Je kunt de Negen Rijken vandaag nog verkennen, met God of War Ragnarök nu beschikbaar in de PlayStation Store. Als je een PlayStation Plus Premium-lid bent, kun je zonder extra kosten drie uur van het avontuur proberen met de onlangs toegevoegde Game Trial.

Grafische games speel je natuurlijk het beste op de beste TV voor de PS5

Eervolle vermeldingen:

 • Horizon Forbidden West
 • Last of us part 1
 • Elden Ring

Beste PS5-spel – God of War Ragnarök

Het was altijd al een uitdaging om de lijst met ongelooflijke PS5-spellen te beperken, maar er kon slechts één winnaar zijn. God of War Ragnarök kwam in november 2022 met veel bombarie uit en blijft indruk maken naarmate meer spelers Kratos en Atreus op hun avontuur vergezellen. Het combineert ongelooflijk vertellen met viscerale gevechten, meedogenloze eindbaasgevechten en een cast van onvergetelijke personages. De nieuwste installatie van Sony Santa Monica is een niet te missen keuze voor alle PS5-eigenaren.

Eervolle vermeldingen:

 • Horizon Forbidden West
 • Elden Ring
 • Ghost of Tsushima: Director’s Cut
Opzoek naar een PS5?

De PS5 is eindelijk op voorraad!

Deze voorraad wordt het meeste bijgevuld van alle aanbieders.  

Toch misgegrepen? Meld je aan voor onze maillijst voor de eerstvolgende stock-alert!

Het laatste PS5 nieuws

Upgrade je set-up

Categorieën