ps-5

PS5 Hardware

Op zoek naar de nieuwste hardware voor de PS5? Dan ben je aan het juiste adres. Bekijk het volledige assortiment voor een ultieme game-ervaring. Hier vind je een divers aanbod van controllers tot aan VR-brillen. 

Ps5 Hardware

Controller

Op zoek naar controllers die reageren op intense situaties? Door middel van haptische feedback en adaptieve triggers reageert de controller op de situaties in de game om een realistische situatie na te bootsen.

PS5 Controller kopen

Headset

Voor wie een geluidsset overdreven lijkt maar van dezelfde ervaring wilt proeven biedt de PS5 headset de perfecte uitkomst. 

ps5 headset kopen

Oplaadstation

Het PS5 oplaadstation is de perfecte manier om op eenvoudige wijze jouw controllers op te laden voor optimaal game-plezier en zijn voorzien van unieke designs.

Oplaadstation voor ps5 controllers

VR-Bril

Beleef de game van dichterbij en betreed de wereld van VR. Met de VR-bril wordt een levensechte simulatie nagebootst die als onvergetelijk wordt ervaren.

PS5 Vr bril

Camera

Staat jouw PS5 camera al klaar? Voor onvergetelijke momenten staat de PS5 camera opgesteld om ze vast te leggen of te delen in jouw livestream. 

PS5 Camera kopen

Racestuur

 

Tijd om jouw race-simulatie naar een hoger level te brengen? Met een PS5 racestuur rij je zo een paar tienden van elke ronde af.

PS5 Racestuur kopen

Media Remote

Navigeer eenvoudig door alle entertainment voorzieningen van de PS5 door middel van de PS5 media remote.

Media remote ps5