ps-5

PS5 Docking Station kopen

Het PS5 oplaadstation is de perfecte manier om op eenvoudige wijze jouw controllers op te laden voor optimaal gameplezier en zijn voorzien van unieke designs. 

Docking station kopen

PS5 DualSense Charging Station

Playstation 5 Charging Station - Fast charge

€26,95

MW® PS5 Oplaadstation - Dualsense Controller

€13,95

ps5 oplaadstation

Honcam Charging Station voor Playstation 5

€28,99

Voordelen PS5 Oplaadstation

Met dit innovatieve oplaadstation kan door een eenvoudig kliksysteem simultaan twee controllers worden bevestigd en opgeladen. Met verschillende oplaadstations waaronder de DualSense Charging Station hoef je je geen zorgen meer te maken om rondslingerde kabels en dient het oplaadstation als stalplek wanneer je bent uitgespeeld. 

Met een PS5 oplaadstation kan je niet alleen gemakkelijk en snel je controllers opladen, maar ze zijn ook voorzien van een aantal interessante voordelen bij het gebruik ervan.

  • USB-aansluitingen blijven vrij:
    Om USB-aansluitingen vrij te houden kan het PS5 laadstation worden ingezet zonder dat deze op de console hoeft te worden aangesloten, hierdoor hoeft de console niet aan te staan en kunnen de controllers ieder moment van de dag worden opgeladen.
  • Gelijke prestaties:
    Met de voorganger van de PS5 diende het laadstation te worden aangesloten aan de console om de controllers zo snel mogelijk op te laden. Met het PS5 laadstation is dit verleden tijd doordat het laadstation gelijke prestaties levert. Zo laden de controllers aangesloten op het laadstation of console even snel op.
  • Ingebouwde led-indicatie:
    Als kers op de taart is het laadstation voorzien van een ingebouwde ledverlichting die de indicatie van de batterij weergeeft. Niet alleen handig om te zien of je controllers worden opgeladen maar het biedt ook een intense sfeer wanneer er in het donker wordt gegamed.