ps-5

PS5 SSD Schijf kopen

Meer opslag en snelheid voor jouw Playstation 5 met een PS5 SSD harde schijf. 

PS5 SSD

PS5 SSD Schijf

PS5 SSD

Western Digital PS5 - SN850 Heatsink Interne SSD M.2 - 2 TB

€329,-

PS5 SSD 1TB

Western Digital PS5 - SN850 Heatsink Interne SSD M.2 - 1 TB

€169,-

Samsung PS5 SSD

Samsung 980 PRO met Heatsink Interne SSD M.2 - 1 TB

€163,-

PS5 SSD Schijf vergelijken

Heb je eindelijk een PS5 weten te bemachtigen, is de opslag vol. Een SSD biedt hier de meest ideale uitkomst bij aangezien het de games die op de schijf worden opgeslagen ook beter en sneller kan afspelen dan een normale (externe) harde schijf.

Er zijn meerdere PS5 SSD schijven op de markt beschikbaar, maar welke moet je nou hebben? Allereerst is het erg belangrijk dat je een SSD met heatsink aanschaft. Omdat de ruimte waarin de SSD wordt geplaatst erg klein en compact is en dus snel warm kan worden, raad Sony een SSD met heatsink aan omdat deze de warmte veel beter kan verspreiden. Dit verlengt de levensduur van je SSD. Naast dat deze SSD geweldig is voor de PS5, is deze ook als beste uit de test gekomen voor gaming op de PC.

Western digital PS5 SSD

De WD Black SN850 SSD, aanbevolen door Mark Cerny, de hoofdsysteemarchitect van PlayStation 5, is compatibel met de PS5 en is een geweldige optie dankzij de razendsnelle leessnelheid van 7.000 MB/s en het ingebouwde koellichaam. De schijf voldoet ook aan de formaatvereisten die door Sony zijn uiteengezet, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat deze niet correct past.