Playstation 5 kopen

De playstation 5 is nog niet te koop maar er is al we het één en ander bekend over de uiteindelijke verkoop van de PS5. Zo heeft sony de release officieel bevestigd en kunnen we ook al het één en ander verklappen over de prijs.

Waar je de PS5 uiteindelijk het beste kan kopen of bestellen vind je op ps-5.nl. Wij zullen alle aanbieders met elkaar vergelijken zodat jij de beste deal kan vinden omtrent deze nieuwe spelcomputer. Combideals met nieuwe (of oude) spellen of gewoon een losse playstation 5. Houd deze website in de gaten voor de scherpste prijzen en het laatste nieuws!

Ook lijkt het erop dat Playstation Now richting de ps5 komt! Hierdoor gaat het mogelijk zijn om oude classic games te streamen op de PlayStation 5.

Playstation 4 kopen

Niets in deze wereld duurt eeuwig. Liefde, diamanten, kakkerlakken, (zag je dat niet aankomen?) Al deze dingen waarvan we aannemen dat ze eeuwig zijn, zijn dat eigenlijk niet. Als eindige wezens vrezen we het einde van alles, omdat het einde zeker betekent dat verandering zal komen. Een grote en overweldigende verandering, en daarmee het onbekende. Het onbekende is op de een of andere manier altijd iets waar we bang voor zijn. Het is niets meer dan een gebrek aan kennis. Niet angstaanjagend, maar mooi in zijn dubbelzinnigheid. Zonder het te weten, blijven we achter met een oneindig aantal mogelijkheden om uit te kiezen. Waarom wordt dan aan deze vrijheid afgedaan als iets waar we bang voor moeten zijn? Misschien zijn we bang om het ons voor te stellen. Als dat het geval is, hoop ik oprecht dat we onze wegen veranderen.

Laten we hier beginnen mijn vrienden. Kijk met me mee naar het onbekende, durf te dromen zoals alle grote mannen en vrouwen van onze tijd hebben gedaan. Trek het gordijn van tijd naar achteren en laat de  je meenemen op een rivier van onbeperkte mogelijkheden. Beperk de diepgaande aard van mijn opening voordat we een cavalcade van existentiële opmerkingen ontketenen in de onderstaande ruimte. Vandaag zullen we speculeren, en misschien voortijdig herinneringen ophalen over een nog niet verstreken tijd. Of je dit nu leest, of over tien jaar, het bericht blijft hetzelfde. Wees niet bang voor het einde van een generatie, want het luidt het begin van iets nieuws in.

De PS4 bestaat. Het is een vervaardigd stuk hardware met specificaties, spellen, accessoires, het equivalent van een hart, geest en longen om het leven te geven. Ontketend in de wildernis van de wereld, kennen we nu de aard van het beest. Zodra we weten hoe het leeft, zullen we weten hoe het zal sterven. Niet met een knal, maar met een zacht gemompel terwijl het vervaagt in de plooien van de geschiedenis. Om echt te weten hoe de PS4 zal leven en sterven, moeten we de voorouders onderzoeken die ervoor zijn gekomen.

De PS4 is echter wel gewoon te koop, sterker nog; met de PS5 in de pijpleiding zal de Playstation 4 goedkoper worden dan ooit! Houd snel onze speciale PS5 aanbiedingen pagina in de gaten!

Toch opzoek naar een ps4? Bekijk de Playstation 4 aanbiedingen van Bol.com!

Alle consoles van Sony op een rijtje

Sony was een begrip in entertainment lang voor het aanbreken van de PlayStation, maar dat was toen het echt zijn sporen verdiende als een titan van de industrie. De eerste PlayStation kwam uit in 1995 en het was de eerste thuisconsole die honderd miljoen verkochte eenheden bereikte. In 2005 schepte Sony tijdens een persconferentie op dat een op de drie huishoudens een PlayStation-console bezat. In de loop van de levensduur van de PlayStation kreeg het een aanhang die alleen maar met de tijd zou groeien. Toen de PlayStation 2 uitkwam, was de sprong exponentieel. De PS2 heeft nog meer records gebroken door de best verkochte gameconsole in de geschiedenis te worden. Meer dan honderdvijftig miljoen eenheden werden verkocht.

20-jaar-sony-alle-consoles-van-sony-op-een-rijtje

20 Jaar Sony: alle consoles op een rijtje

Sony stopte daar niet; de PS3 ging wereldwijd meer dan tachtig miljoen eenheden verkopen. Hoewel het niet dezelfde aantallen waren, was het systeem aanzienlijk krachtiger en daarom duurder. Bij de lancering van de PS4 verkocht het systeem alleen al in Noord-Amerika meer dan een miljoen eenheden! Gaming is een middelpunt van entertainment geworden en Sony blijft de kracht van de technologie van de wereld met elke release naar hun machines brengen. Sony heeft gegarandeerd een levensduur van tien jaar voor deze consoles. Maar hoe werkt deze levenscyclus precies? Ik ben zo blij dat je het vroeg.

3 verschillende fases van de console van Sony Playstation

Fase 1: de launch

Elke gameconsole begint zijn leven als een ontluikende baby, een bloem die nog moet bloeien en de wereld zijn ware schoonheid laat zien. Het maken van een game voor een console kost jarenlange inspanningen en het proces verloopt niet altijd soepel. Toen de PS3 voor het eerst uitkwam, hadden we games als Resistance: Fall of Man, Heavenly Sword, The Elder Scrolls IV: Oblivion, enzovoort. We zien deze spellen die in het eerste jaar uitkwamen, en we vergelijken ze met die die veel later in de levenscyclus van de console uitkwamen en we zien een enorm verschil. Als je bijvoorbeeld Heavenly Sword en God of War III naast elkaar zet, overtuig je gemakkelijk iemand die niet verstandiger was dat de twee games op verschillende consoles uitkwamen. Het verschil is enorm. Naarmate ontwikkelaars het systeem leren kennen en de aanpassingen en snelkoppelingen vinden, neemt de kwaliteit van games jaar na jaar exponentieel toe.

Launch playstation 5 mensen kopen de ps5

De PS4 werd gelanceerd met slechts een paar exclusieve Sony titels. We hadden Knack en Killzone: Shadow Fall, geen van beide was ongelooflijk goed beoordeeld. De titels van derden zoals Assassin’s Creed IV: Black Flag en NBA 2K14 deden het beter en toonden een kwaliteit van graphics en gameplay die nog niet eerder op de PS3 te zien was.

De PS5 zal hoogstwaarschijnlijk lanceringstitels hebben zoals deze, hoewel de sprong in kwaliteit enorm zal zijn. Technologische vooruitgang in de aanloop naar de tijd van de PS5 gaat het maken van games nog sneller en eenvoudiger maken, omdat de grenzen die we nu kennen, verdwenen zijn. Zoals met elke lancering, zullen er altijd verbeteringen worden aangebracht, maar de lancering van de PS4 was veel soepeler dan vorige generaties, wat alleen maar een goed voorteken is voor de toekomst.

Fase 2: “Neem plaats, ga er maar even goed voor zitten.”

Enkele jaren in de levenscyclus worden gameconsoles volwassenen die hun dromen van ambitie en grootheid willen vervullen. Met andere fabrikanten die strijden om de toppositie, gebeurt dit wanneer de begrenzers worden losgelaten, wanneer het rempedaal wordt opgelicht om het pedaal op de grond te zetten, wanneer de console echt begint te zweten. Met de PS3 kwam dit keer rond de release van Killzone 2 en God of War III. Deze games, samen met Uncharted 2 en anderen, brachten echt een nieuw niveau van betrouwbaarheid aan het systeem en begonnen echt de grenzen te verleggen van wat het kon.

Uncharted-2-playstation-4-ps5-afbeelding-komt-er-een-nieuwe-voor

Sony heeft altijd ongelooflijk exclusieve dingen gehad en het is hier dat de PS4 zijn benen begint te vinden. Bedrijven zoals Naughty Dog, Santa Monica en Sucker Punch zullen hun belangrijkste titels in hun respectieve series aankondigen en uitbrengen, en deze bedrijven zullen, zoals altijd, volledig profiteren van de kracht van de console. Dit is wanneer de jongens worden gescheiden van de mannen. Tijdens deze gouden jaren zal elke zomer een nieuwe E3-persconferentie brengen waar we niets hebben om naar uit te kijken, maar games na games na games. Op dit moment is alle hardware uit en ligt de focus op wat je kunt verwachten om op je machines te spelen.

Fase 3: “Ik heb het nog steeds!”

De laatste fase van het leven van een console is de laatste jaren. Wanneer de laatste reeks spellen begint uit te komen en de gouden jaren in de achteruitkijkspiegel liggen. Hier zien we releases die alle wijsheid vergaren die is opgedaan door de pijn, de fouten en de vertraagde releases en die wijsheid gebruiken om iets ongelooflijks te maken. Neem The Last of Us op PS3. Uitgebracht in hetzelfde jaar als de release van de PS4 en toch, een van de beste games ooit, periode. Alom beschouwd als een van de beste games op de PS3, en alom geprezen, is dit een voorbeeld van de kracht die ontwikkelaars de laatste jaren hebben.

Hoe nostalgisch was het om voor het eerst GTA te spelen op de PS4 in plaats van de PS3? En hoe gaat het verschil van de PS4 naar de PS5 eruit zien?

Mensen waren verbijsterd over Grand Theft Auto V kwam niet op PS4 uit, maar op PS3. Op dit punt in de cyclus is het systeem wijdverspreid, in bijna elk huishouden op de planeet. Met dat soort installatiebasis zullen ontwikkelaars onthouden om liefde te geven aan de mensen die hen hun bekendheid hebben gegeven. Vergeet nooit waar je vandaan komt, dat zullen ze zeker niet. Hier ziet de PS4, net als de PS3, zijn voorganger op de troon. De nieuwe koning zal echter genade tonen voor de oude. Het zal zijn vader toestaan ​​ernaast te staan ​​en zijn dagen waardig te leven. De consoles overlappen elkaar wel, het is waar. Dat gezegd hebbende, de systemen sterven nooit onmiddellijk wanneer ze de kroon passeren. In plaats daarvan zien we kleine releases, multi-platformtitels en andere methoden om de macht verdeeld te houden.

De PS3 zag zijn eigen versies van Assassin’s Creed IV, Thief en Watch Dogs, en dit deel van de overgang van de ene naar de volgende. Sony wint je liever met games dan dat je je dwingt om de volgende console te kopen. De PS4 zal deze daling zien, net als alle consoles. Terwijl het buigt en die goede nacht verlaat, laat het een erfenis achter om hoog te staan ​​tussen de PlayStation’s die ervoor zijn gekomen. Elke generatie, elk tijdperk is een nieuwe stap op weg naar grootheid en wij, de gelovigen, zullen hen in het licht volgen.