ps-5

DualSense Edge draadloze controller voor PS5 wordt wereldwijd gelanceerd op 26 januari

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

De DualSense Edge draadloze controller – de allereerste ultra-aanpasbare controller die door PlayStation is ontwikkeld – wordt op 26 januari wereldwijd wordt gelanceerd. De DualSense Edge draadloze controller voor PS5 is gebouwd met het oog op hoge prestaties en personalisatie, nodigt je uit om je eigen game-ervaringen te creëren door middel van aangepaste bedieningselementen die zijn afgestemd op je speelstijl.

Hier is een nadere blik op de functies van de DualSense Edge draadloze controller:

DualSense Edge draadloze controller voor PS5 wordt wereldwijd gelanceerd op 26 januari
De DualSense Edge draadloze controller is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 239,99 Bovendien zullen de vervangbare stickmodules op 26 januari wereldwijd verkrijgbaar zijn voor een aanbevolen verkoopprijs € 24,99/

Pre-orders voor de controller en vervangbare stick-modules zijn vanaf aanstaande dinsdag 25 oktober beschikbaar bij geselecteerde retailers, dus zorg ervoor dat u uw plaatselijke dealer controleert.

De DualSense Edge draadloze controller beschikt over een groot aantal op hardware en software gebaseerde personalisatie-opties, waaronder het opnieuw toewijzen van knoppen, de mogelijkheid om de gevoeligheid en triggers van de stick te verfijnen, opties om te wisselen tussen meerdere besturingsprofielen en een unieke gebruikersinterface op de controller. Het biedt ook het kenmerkende comfort en de meeslepende functies van de DualSense draadloze controller, zoals haptische feedback en adaptieve triggers.*

Je kunt de DualSense Edge draadloze controller uniek maken met de meegeleverde drie verwisselbare sets stickcaps en twee verwisselbare sets back-knoppen. Alles wordt gebundeld in de meegeleverde draagtas en je kunt de controller zelfs opladen via een USB-verbinding terwijl deze in de hoes is opgeborgen, zodat je altijd klaar bent voor je volgende speelsessie.

Hier is een overzicht van alles wat inbegrepen is, evenals een nadere blik op de draagtas:

DualSense Edge draadloze controller
USB gevlochten kabel
2 standaard doppen
2 hoge koepelkappen
2 Lage koepelkappen
2 halve koepelknoppen aan de achterkant
2 Hendel terug knoppen
Connectorbehuizing
Koffer

Blijf op de hoogte voor pre-order details vanaf volgende week bij je plaatselijke winkelier, en kom meer te weten over de DualSense Edge draadloze controller hier op PlayStation.com.

Haal het rechtstreeks van PlayStation

Opzoek naar een PS5?

De PS5 is eindelijk op voorraad!

Deze voorraad wordt het meeste bijgevuld van alle aanbieders.  

Toch misgegrepen? Meld je aan voor onze maillijst voor de eerstvolgende stock-alert!

Het laatste PS5 nieuws

Upgrade je set-up

Categorieën