ps-5

PSVR2 Release datum en prijs bekend

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Het wachten wordt dan eindelijk beloond. Via de officiële kanalen van PlayStation is de releasedatum en de prijs van het nieuwe PS5 VR systeem bekend gemaakt.

Sony heeft vandaag aangekondigd dat zijn PSVR2-headset op 22 februari 2023 wordt gelanceerd voor een prijs van €599,99 krijg je de bril, PSVR2 Sense-controllers en stereohoofdtelefoons. Pre-orders beginnen op 15 november 2022 in de PlayStation Direct online store en andere deelnemende retailers.

Er komt ook een speciale bundel voor €649 waarbij spelers daarnaast een voucher krijgen voor Horizon Call of the Mountain, een game van Guerrilla Games die specifiek voor de PS VR2 is gemaakt. Deze titel wordt een first-person-VR-game en zal net als andere standalone-games nog deze maand te bestellen zijn. Sony zegt daarover op een later moment meer details te geven.


Sony heeft ook een PSVR2 Sense Controller-oplaadstation onthuld, met een verkoopprijs van € 49,99. “Spelers kunnen de PS VR2 Sense-controller opladen via een eenvoudig klikontwerp, zonder verbinding te hoeven maken met een PS5-console, waardoor de USB-poorten van de console vrijkomen.”

Er zijn vandaag ook meer PSVR2-games aangekondigd, waaronder:

Zenith: The Last City
The Dark Pictures: Switchback VR
Nello Neighbor VR: Search and Rescue
Pistol Whip
Cosmonious High
Cities: VR – Enhanced Edition
The Light Brigade
Crossfire: Sierra Squad
Tentacular

Opzoek naar een PS5?

De PS5 is eindelijk op voorraad!

Deze voorraad wordt het meeste bijgevuld van alle aanbieders.  

Toch misgegrepen? Meld je aan voor onze maillijst voor de eerstvolgende stock-alert!

Het laatste PS5 nieuws

Upgrade je set-up

Categorieën