ps-5

Wanneer is de PS5 weer leverbaar? Sneller dan je denkt!

Groot nieuws vanuit kamp Sony, de  PS5 productie zal de komende tijd flink worden opgeschroefd! In een recent rapport wordt gezegd dat Sony zweert de productie van de PS5-console te verhogen “tot niveaus die het nog nooit eerder heeft bereikt”. Dit wordt gedaan om de stijgende vraag bij te houden. Sony zei dit in een ontmoeting met investeerders, waarin het ook de successen en worstelingen benadrukte waarmee het bedrijf te maken heeft gehad sinds de lancering van de PS5-console. Sony hoopt tegen 2024 ook de PS5-consoles meer te verkopen dan de PS4-consoles. Nog even geduld dus en dan kan iedereen op z’n tijd een PS5 kopen.

ps5 prijs

in het rapport van Gizmodo wordt gezegd dat Sony heeft bevestigd de productie van de PlayStation 5-console te verhogen. Sony zei ook dat het in het laatste kwartaal slechts 2 miljoen PS5-consoles kon verkopen, wat bijdroeg aan het totale quotum van 19,3 miljoen consoles sinds de lancering. Er is ook enige informatie over hoe het de situatie van het tekort aan chips gaat aanpakken.

PS5-productie gaat omhoog

In het rapport staat dat Sony het aanbod snel genoeg kan vergroten zodat de PS5-console de PS4-console in 2024 kan inhalen. Tot die tijd zal Sony zich tot meerdere leveranciers wenden voor “grotere flexibiliteit in onstabiele marktomstandigheden” om de aanbodtekorten veroorzaakt door de COVID-19-pandemie en vermijd problemen met “logistiek en onderdelenvoorraad”.

Nog heel even geduld dus!