ps-5

Sony kondigt nieuwe InZone gaming monitoren en headsets aan

Sony inzone
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Sony probeert meer te bereiken dan alleen PS5-gamers en lanceert een compleet nieuw merk, namelijk InZone gaming-monitoren en een van de beste PS5 headsets.

Gemaakt voor pc, maar met specificaties om optimaal te profiteren van de PS 5, samen met Xbox Series X, is de €1100 InZone M9 het vlaggenschipproduct van het stel. Het is een 27-inch 4K IPS-gamingmonitor die is gebouwd om te passen bij de esthetiek van de PS5, terwijl hij eigenlijk alle denkbare specificaties heeft die gamers universeel willen, zonder OLED-paneel natuurlijk. Het heeft een verversingssnelheid van 144 Hz (wat niet zo gebruikelijk is bij een 4K-scherm), een responstijd van 1 ms, variabele verversingssnelheid (VRR, zowel voor consoles als met G-Sync-compatibiliteit voor Nvidia GPU’s), plus DisplayPort- en HDMI 2.1-poorten . Het kan ook video weergeven via USB-C.

Als je dieper de specificaties in wil diggen raad ik dit artikel van Tweakers aan. Bij PS-5.nl zijn we in ieder geval zeer benieuwd naar deze nieuwe monitor, en dan vooral benieuwd wat deze over het algemeen genomen duurdere 4k game monitor voor extra’s kan gaan bieden ten opzichte van zijn concurrenten. €1100 is namelijk een hele kluit voor een 4k monitor. Al helemaal als je beseft dat de Samsung Odyssey G70A tegenwoordig nog maar 640 euro kost (op Bol.com).

Sony Inzone H9 Wireless

Over naar de andere productcategorie die Sony’s InZone lanceert: headsets. De H9 staat aan de top van zijn nieuwe line-up, rockt grote over-ear-cans, en heeft de mogelijkheid om zowel 2,4 GHz draadloos als Bluetooth tegelijkertijd te verwerken. Het ontwerp lijkt in niets op de welbekende PS5 Headset. In plaats daarvan lijkt het meer op concurrerende gaming-headsets, met zeer verstelbare zijarmen, een flip-to-mute-microfoon die een gezonde dosis zijtoon kan bieden (jezelf horen in de headset) en zachte oorkussens waarvan Sony zegt dat ze bouwmaterialen lenen van zijn nieuwste WH-1000XM5. Sony beweert dat de H9 een batterijduur heeft van 32 uur per oplaadbeurt, en het is het enige model in Sony’s line-up met digitale ruisonderdrukking. Prijzen voor deze headset zijn helaas nog niet bekend.

Opzoek naar een PS5?

De PS5 is eindelijk op voorraad!

Deze voorraad wordt het meeste bijgevuld van alle aanbieders.  

Toch misgegrepen? Meld je aan voor onze maillijst voor de eerstvolgende stock-alert!

Het laatste PS5 nieuws

Upgrade je set-up

Categorieën