ps-5

Discord Voice Chat binnenkort ook naar de PS5!

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Nadat Sony al eerder een samenwerking aankondigde met Discord, wordt er naar verluidt ‘in de komende maanden’ ondersteuning voor Discord-spraakgesprekken (Voice Chat) toegevoegd aan de PlayStation 5. Dat claimt insider Tom Henderson op basis van eigen bronnen.

Volgens een nieuw gerucht gebeurt dit ergens in de komende maanden, dit in de vorm van (de gewilde) geïntegreerde voice chat. Tom Henderson maakt hier melding van in een artikel op  Exputer, hij geeft aan dat de Discord Voice Chat binnenkort beschikbaar zal worden op de PlayStation 5.

Het toevoegen van Discord Voice Chat aan de PS5 zal zorgen tussen dat je gemakkelijk met mensen op andere apparaten kan bellen. Hierdoor hoeven je vrienden/vriendinnen niet perse PS5 games te spelen om toch met jou in een party te kunnen!

Deze update maakt deel uit van firmware versie 7.00 (voor de duidelijkheid: versie 6.00 lanceert volgende maand). Volgens Henderson zal het niet lang duren voordat de preciezere timeframe officieel aangekondigd wordt.

Opzoek naar een PS5?

De PS5 is eindelijk op voorraad!

Deze voorraad wordt het meeste bijgevuld van alle aanbieders.  

Toch misgegrepen? Meld je aan voor onze maillijst voor de eerstvolgende stock-alert!

Het laatste PS5 nieuws

Upgrade je set-up

Categorieën