ps-5

Grey Camouflage Collection voegt zich dit najaar bij de line-up van PS5-accessoires

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Breng een frisse, unieke esthetiek in het spel met de nieuwe Grey Camouflage Collection die naar de PS5-familie van PS5 accessoires komt. Als aanvulling op de eerder uitgebrachte op melkwegstelsel geïnspireerde kleurenreeks, bevat de Grey Camouflage Collection een bijpassende set accessoires met de DualSense draadloze controller, PS5-consolehoezen voor zowel de PS5 met de Ultra HD Blu-ray Disc-drive als de PS5 Digital Edition, en Pulse 3D draadloze headset.

Het PlayStation-ontwerpteam heeft het camouflagepatroon opnieuw ontworpen om een ​​frissere, meer eigentijdse uitstraling te geven. Als je goed kijkt, zie je dat de iconische PlayStation Shapes subtiel in het patroon zijn verwerkt. Let op: Dit zijn PS5 Faceplates, niet de console zelf!

De Grey Camouflage Collection is vanaf dit najaar verkrijgbaar, met pre-orders vanaf 15 september. De DualSense draadloze controller en PS5-consolecovers worden wereldwijd gelanceerd op 14 oktober, gevolgd door de lancering van de Pulse 3D draadloze headset in december. De exacte lanceringsdatums voor de collectie kunnen per locatie verschillen, dus zorg ervoor dat u uw plaatselijke winkelier controleert op beschikbaarheid.

Vanaf 14 oktober (zolang de voorraad strekt) zijn de PS5-consolecovers in Grey Camouflage exclusief verkrijgbaar op direct.playstation.com op deze locaties.

Houd direct.playstation.com in de gaten voor meer informatie.

Het laatste PS5 nieuws

Opzoek naar een PS5?

Krijg een melding bij elke voorraad drop!

Meld je aan voor onze nieuwsletter en krijg een mailtje bij elke keer dat de Playstation 5 weer op voorraad komt. 

Categorieën