ps-5

Gelekt: PS5 Pro

ps5 pro
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

De PS5 Pro is mogelijk net gelekt door een onwaarschijnlijke bron. Er is geen bericht van Sony geweest over een PS4 Pro-achtige revisie voor de PS5, maar in het tijdperk van constante hardware-revisie is het onvermijdelijk dat de PS5 een soort van substantiële hardware-revisie krijgt, zelfs als de huidige markt- en economische omstandigheden dit maken proberen lastiger dan normaal. De PS5 Pro of iets dergelijks gaat gebeuren, maar op dit moment houdt Sony zijn lippen stijf op elkaar. Helaas zijn de lippen van TCL voor Sony minder verzegeld.

Er zouden niet veel bedrijven bekend zijn met wat PlayStation met hardware doet, maar tv-fabrikanten zijn enkele van de bedrijven die zouden kunnen zijn, aangezien PlayStation geen nieuwe console wil uitbrengen in een tv-markt die geen gebruik maakt van zijn specificaties. Hiertoe beweert TCL dat de PS5 Pro en een nieuwe Xbox-console ergens in 2023 of 2024 uitkomen. Nu zou dit speculatie kunnen zijn. De presentatie van de informatie doet echter anders vermoeden.

Naast mogelijk lekkende nieuwe PlayStation- en Xbox-hardware, suggereert TCL dat de consoles in staat zullen zijn tot 8K-gaming op 120 Hz. Daarom zouden tv-fabrikanten op de hoogte zijn van deze informatie omdat er niets op de markt is dat deze ervaring biedt.

Iedereen die sinds de release heeft geprobeerd een PS5 te kopen, weet dat de console ongelooflijk uitdagend blijft om te kopen, en dit komt door problemen met de levering. Het wereldwijde tekort aan microchips en de scheepvaartcrisis hebben de productie van de PS5 gedwarsboomd en gecompliceerd, die op zijn beurt voldoet aan de vraag van Sony niet kan voldoen. Er zijn geen aanwijzingen dat dit snel zal veranderen, dus het lijkt onwaarschijnlijk dat Sony een PS5 Pro in de puinhoop zou introduceren, in ieder geval in 2023. 2024 zou een ander verhaal kunnen zijn.

Opzoek naar een PS5?

De PS5 is eindelijk op voorraad!

Deze voorraad wordt het meeste bijgevuld van alle aanbieders.  

Toch misgegrepen? Meld je aan voor onze maillijst voor de eerstvolgende stock-alert!

Het laatste PS5 nieuws

Upgrade je set-up

Categorieën