ps-5

Jij kan binnenkort ook een PS5 kopen!

PS5 kopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

De verkoop van PS5’s heeft de 20 miljoen aangetikt. Een mooie mijlpaal voor Sony om goed nieuws naar buiten te brengen. Namelijk de productie van de console gaat omhoog.

De next-gen PlayStation volgt momenteel de PS4, volgens GamesIndustry.biz, maar Sony verwacht dat dat zal veranderen.

Sony’s PlayStation 5-gameconsole heeft sinds de lancering in november 2020 wereldwijd 20 miljoen exemplaren verkocht, zo heeft het bedrijf vrijdag via e-mail aan CNET bevestigd. De next-gen PS5-console bereikte de mijlpaal ondanks een voorraadtekort als gevolg van de pandemie en wereldwijde problemen met de toeleveringsketen, zoals eerder gemeld door GamesIndustry.biz.

Het volgt momenteel de PS4, maar Sony verwacht dat de PS5 uiteindelijk zijn voorganger zal overtreffen. Het nieuwe verkoopnieuws komt minder dan een jaar nadat de verkoop wereldwijd 10 miljoen bereikte, een mijlpaal die de PS5 een maand sneller bereikte dan de PS4.

“Voor de fans die nog geen console in handen hebben, weet dat we dit jaar van plan zijn om de PS5-productie aanzienlijk op te voeren en we werken er eindeloos aan om ervoor te zorgen dat PlayStation 5 beschikbaar is voor iedereen die er een wil. ‘, zegt Veronica Rogers, hoofd van de wereldwijde verkoop en bedrijfsactiviteiten bij Sony Interactive Entertainment, in een verklaring. Nog heel even dus dan kan iedereen die een PS5 wil, een PS5 kopen!

Heb je al een PS5 maar is je set-up nog niet helemaal compleet? Lees hier welke TV het beste is voor de PS5!

Opzoek naar een PS5?

De PS5 is eindelijk op voorraad!

Deze voorraad wordt het meeste bijgevuld van alle aanbieders.  

Toch misgegrepen? Meld je aan voor onze maillijst voor de eerstvolgende stock-alert!

Het laatste PS5 nieuws

Upgrade je set-up

Categorieën