ps-5

PS5 Special Edition-consoles komen mogelijk binnenkort, volgens een nieuwe vacature

ps5 special edition
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Gedurende hun bestaan ​​hebben PlayStation-systemen verschillende veranderingen ondergaan. Naast ps5 hardware-updates heeft PlayStation verschillende consoles in beperkte en speciale editie geïntroduceerd.

De PlayStation 4 bevatte verschillende limited edition-varianten die uit kwamen in dezelfde periode als het meest recente systeem van Sony. Het lijkt vreemd dat Sony een kans laat liggen om de systeemverkoop te verhogen, hoewel dit mogelijk te wijten is aan de gemakkelijk verwijderbare faceplates van de PS5. Dit kan echter gaan veranderen:

Een recente vacature voor een verpakkingsplanner bij PlayStation bevat onder meer een hint naar toekomstige limited edition PS5-systemen.

Volgens de functiebeschrijving behandelt deze functie verpakkingsinitiatieven voor hardwarebundels, collector’s editions en speciale edities van games. Dit is intrigerend in het licht van Sony’s huidige gebrek aan consoles in speciale edities. Dit kan erop wijzen dat Sony zich klaarmaakt om veel speciale editiebundels aan te bieden voor hun huidige PS5-opstelling.

Sony kan een breed scala aan PlayStation-consoles in beperkte oplage en op maat gemaakte overwegen, aangezien wordt verwacht dat de leveringsproblemen de komende maanden zullen verbeteren.

Door de algemene daling van de consumentenvraag maakte Sony onlangs een omzetverlies bekend. De toekomst van de PlayStation 5 lijkt echter behoorlijk rooskleurig. Een verscheidenheid aan nieuwe systeemiteraties zou de opwinding rond de PlayStation 5 alleen maar moeten vergroten. Het idee van gloednieuwe consolevarianten zal consumenten zeker enthousiast maken.

Opzoek naar een PS5?

De PS5 is eindelijk op voorraad!

Deze voorraad wordt het meeste bijgevuld van alle aanbieders.  

Toch misgegrepen? Meld je aan voor onze maillijst voor de eerstvolgende stock-alert!

Het laatste PS5 nieuws

Upgrade je set-up

Categorieën